google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бори Фати проговори относно бъдещето на сина си в Барса

Бащата на Ансу Фати, Бори Фати даде интервю пред El Partidazo de COPE, в което открито говори за бъдещето на сина си. Той изрази разочарованието си, че Ансу не получава достатъчно игрово време, но и не отхвърли възможността младокът да остане в Барселона още дълго време.

“Попитайте Шави защо не пуска Ансу в игра. Аз нямам отговор. Шави иска той да работи усилено и  той го прави. Като негов баща се чувствам разочарован. Аз просто казвам: Трябва ли да забравим за Ансу Фати сега?”, започна Бори Фати.

“Ние заслужаваме повече. Ансу е десетката на Барса. Той играеше много докато Меси, Суарес и Гризман бяха тук. Разочарован съм, защото Ансу е десетката, той е топ играч, а играе само по 1, 2 или 3 минути”, продължи бащата на младока.

“Алемани ми казва, че Барса вярва много в Ансу. Хорхе Мендеш ми каза, че Ансу няма да напусне отбора, но аз се чудя за президента. Мендеш ми каза, че през последните 2 години е имало големи оферти, но Барса ги е отхвърлила”, сподели Бори.

“Дали Ансу ще остане през следващата година? Да, той иска да остане, но зависи от това какво иска Барса. Ще се срещна с Мендеш. Къде трябва да отиде Ансу? Имаме време за това, но не спирам да мисля отново и отново за Севиля“, каза Бори запитан за бъдещето на Фати.

“Ансу няма да приеме да се присъедини към Реал Мадрид, няма да позволя Ансу да отиде там където не иска. Никога няма да говоря лоши неща за Реал. Аз съм фен на Барса, но никога не се знае какво може да стане. Ако някога се случи, вие ще си спомните моите думи отпреди 15 години”, коментира Бори Фати.

“Когато Барса бяха много по-зле отколкото са сега, те принудиха Ансу да се върне от контузия, за да играе. Те искаха Ансу да продължава да радва хората. Сега когато Ансу е 100% готов, никой не го иска. Забравиха ли, че играе футбол или какво?”, завърши бащата на футболиста.