Белтраме на раздяла с ЦСКА: Беше чест да нося тази фланелка
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Халфът се прибира в родината си за коледните празници, след което ще стане ясно къде ще продължи кариерата си", написаха от ЦСКА

Стефано Белтраме се раздели по взаимно съгласие с ЦСКА. Новината беше обявена от самия футболист, а също така от „армейците“ на официалната им страница.

“Още една глава приключи. Беше чест за мен да нося тази фланелка. Искам да благодаря ЦСКА за тази година, в която бяхме заедно. Искам да благодаря на всички от техническия щаб и съотборниците ми, които винаги ми помагаха за всичко. Искам да благодаря и на ВАС, невероятните фенове, които ВИНАГИ сте редом с нас, въпреки ситуацията с този вирус. Никога няма да ви забравя! С най-добри поздрави, Стефано Белтраме!”, написа Белтраме в профила си в Инстаграм.

Полузащитникът изигра последния си мач с екипа на “червените” в двубоя с Ботев (Вр), който „армейците“ спечелиха с 2:1 на 12 декември. Тогава италианският играч влезе като резерва на мястото на Жеферсон.

Ето какво написаха в страницата на ЦСКА:

“Армейци,

ЦСКА се раздели по взаимно съгласие с италианския полузащитник Стефано Белтраме. Халфът се прибира в родината си за коледните празници, след което ще стане ясно къде ще продължи кариерата си.

Белтраме акостира на “Армията” през месец февруари тази година от италианския гранд Ювентус и записа с червената фланелка 31 мача, в които отбеляза 4 попадения и направи две асистенции.

Ръководството и спортно-техническия щаб благодарят на Белтраме за труда, професионализма, отзивчивостта и позитивизма, които той демонстрира във всичките си прояви, както на зеления терен, така и извън него.

Пожелаваме му здраве и много професионални успехи в бъдещите му футболни предизвикателства!

НА ДОБЪР ЧАС!”.