Бербатов: Началото за Рангник беше добро, но е рано за оценки
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Моите уважения към съперниците в следващите шест мача, но те са малки отбори в сравнение с Юнайтед", отсече той.

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов е на мнение, че “червените дяволи” могат да се изкачат в класирането и да запишат поредица от победи, тъй като програмата в следващите 6 мача предразполага за добри резултати.

“Юнайтед има перфектна поредица от мачове за новия мениджър. Моите уважения към съперниците в следващите шест мача, но те са малки отбори в сравнение с Юнайтед. Изглежда като страхотна серия, но тя може да се превърне в кошмар, защото всеки се опитва да дава 100% от себе си, когато играе срещу Манчестър Юнайтед, а знаем, че постоянството на отбора беше проблем в последно време”, заяви Бербатов.

“Не ме интересува как ще стигат до победите. И успех с 1:0 пак носи три точки. Трябва да излязат и да си свършат работата в тези шест мач и да подарят на привържениците една хубава Коледа”.

“Имайки предвид обстоятелствата, началото за Ралф Рангник беше добро. Беше страхотно да видим толкова млади играчи, които представят клуба в Шампионската лига. Началото беше позитивно, но все още е твърде рано да се правят оценки“, каза още Бербатов в своя блог в betfair.