Бербатов призова Юнайтед да играе мръсно, за да печели трофеи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Отборът вече загуби четири поредни полуфинала, а това е лош навик и трябва да спре", споделя Берба

Бившия нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов коментира представянето на популярния английски клуб през последните няколко седмици. Той го направи в традиционната си рубрика за една от големите онлайн хазартни оператори, като направи много интересен коментар. Бербо заяви, че футболистите на Оле Гунар Солскяер трябва да бъдат “гадняри”, ако искат да печелят трофеи.

“Ман Юнайтед са в страхотна позиция във Висшата лига, като имат и мач по-малко, така че всичко е в техните ръце е. Ако продължат по този път, много хора ще останат изненадани в края на сезона. Всичко опира до постоянство, а точно това им липсваше последните две години. Сега никой не очакваше да са в тази позиция и бих искал да ги видя да се борят за титлата, защото, смятам, че са претенденти заедно с Ливърпул, Сити и Тотнъм, но трябва да запазят постоянството”.

“Поражението от отбора на Ман Сити в Купата на Лигата беше разочароващ. Юнайтед пропусна много добра възможност да се класира на финал .Исках да гледам финал между Тотнъм и Юнайтед (два от клубовете в Англия, за които Берба е играл). Представянето на ман Юнайтед не беше достатъчно добро. Отборът допусна поражения в четири поредни полуфинала, а това е лош навик и трябва да спре. Четири пъти поред е прекалено много – това може би не е съвпадение. Понякога напрежението и големите очаквания могат да се отразят на футболистите. Да спечелиш трофей е голяма стъпка в правилната посока и за съжаление те не успяха да използват още един шанс”.

“Понякога тези дербита са важни двубои и не става въпрос за форма, а за това колко искаш победата, колко си умен и хитър. Ако трябва играеш мръсно, прави всичко, което е нужно, за да постигнеш успех. Жозе Моуриньо правилно каза: “Трябва да си гадняр, за да печелиш трофеи”. Не виждам достатъчно от това от Ман Юнайтед в тези важни двубои”.