google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ако подцениш “Крейвън Котидж”, то ще имаш проблеми", смята Бербатов

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед и Фулъм Димитър Бербатов бе потърсен от официалния сайт на “червените дяволи” преди сблъсъка между двата отбора в неделя. Кандидатът за президент на БФС отправя предупреждение към “червените дяволи” че не бива да подценяват лондонския съперник, тъй катотова може да им изиграе лоша шега.

“От моето време във Фулъм знам, че ако не подходиш внимателно, ако подцениш “Крейвън Котидж”, то ще имаш проблеми. Те са добър отбор, имат качествени играчи и се справят добре след завръщането си в Премиър лийг, така че Юнайтед има трудна задача”, започна Бербатов.

“Очевидно Митрович е човекът, който вкарва головете, но имат също така Вилиан и Бернд Лено, както и Даниел Джеймс и Андреас Перейра, които са бивши футболисти на Ман Юнайтед. Като резултат очаквам 2:1 за Юнайтед от това, което видях в двубоя срещу Астън Вила. Не искам да виждам много голове в нашата мрежа, но за това играчите трябва да останат концентрирани и фокусирани. Дори и да пуснат едно попадение, трябва да могат да върнат два и да спечелят,” каза Митко Бербатов.