Бербатов за Солскяер: Не му завиждам
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Личи си по лицето му колко стрес и напрежение има", пише Бербо

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов сподели в своята колонка за английска букмейкърска къща какви са впечатленията му от последните събития при “червените дяволи”, като разбира се основната тема беше бъдещето на Оле Гунар Солскяер начело на тима.

„Очевидно бордът на директорите има доверие на Солскяер. Въпросът е дали ще се поддадат на общественото мнение и на настроенията на феновете, че е време Оле да бъде заменен. Дали ще се предадат, или отново ще застанат зад него? Ще наблюдаваме това внимателно. Не завиждам на Оле за положението му. Tой непрекъснато чете, че ще бъде заменен. Това не се се случвало на никого преди. Той е съден още от първия ден”.

“Мога лесно да скоча и да кажа „Уволнете го!“, но се опитвам да съм по-рационален и да видя къде е истината. Истината обаче е, че отборът не играе добре. Ако попитате всички бивши футболисти на Манчестър Юнайтед дали биха водили отбора, те ще кажат „вероятно да“. Аз не правя изключение”.

“Гледах интервюто на Оле след последния мач и след това от любопитство погледнах негова снимка от първия му ден в Юнайтед. Може да се види разликата в сивата коса, лицето и всичко останалото. Стресът и очакванията си казват своето. Това е много стресираща позиция. Трябва да го имате в своето ДНК, за да може да живеете с това. Юрген Клоп, например, е създаден за това. Пеп Гуардиола също“