Бернардо Силва разкри в кой клуб има намерение да отиде
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Бих играл в Манчестър Сити до 31-годишна възраст и после искам да се върна в Бенфика", обясни португалецът.

Поливалентният футболист на Манчестър Сити – Бернардо Силва, призна, че има желание да се завърне в Бенфика в обозримо бъдеще.

Както е известно, 28-годишният халф, който може да играе и като флангови нападател, е възпитаник на академията на “орлите”.

Бернардо Силва обаче направи ясно уточнение, че не иска да се завръща в португалския гранд в края на кариерата си, а в момент, в който наистина ще може да помогне на отбора.

“Ако става въпрос да играя за Бенфика в края на кариерата си, бих предпочел да не го правя. Искам да се върна в родния си клуб, за да му помогна наистина, така че трябва да се чувствам силен и уверен в себе си. Ще бъда на 29 години следващото лято и ще имам договор с Манчестър Сити за още два сезона”, коментира португалската звезда.

“Бих играл в Манчестър Сити до 31-годишна възраст. Няма да крия, че в последните години от кариерата си искам да пробвам нещо ново. Бенфика няма да може да ме купи, като мога да се завърна само като свободен агент. В трудна ситуация съм, но трябва да се справя”, добави Бернардо Силва пред “Рекорд”.