Берое без двама от титулярите в мача с Монтана
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Стив Фуртадо и Алиун Фал ще пропуснат двубоя с Монтана

В събота Берое ще изиграе последния си мач за 2020 година. Заралии се изправят срещу Монтана в отложения мач от 13-ия кръг на efbet Лига като срещата е от 14:00 часа в Стара Загора. Наставникът на “зелено-белите” Димитър Димитров ще има сериозни проблеми в окомплектоването на състава за двубоя с монтанчани.

Берое ще бъде без титулярния десен бек Стив Фуртадо, който е наказан за натрупани жълти картони. На негово място се очаква да започне Джуйнет Али.

Водещият реализатор на Берое Алиун Фал пък получи контузия във вчерашния мач с Царско село. Той е с травма в коляното, поради която трябваше да напусне терена в 40-ата минута, когато бе заменен от Кукула – авторът на втория гол в мача. Състоянието на Фал е притеснително и надали той ще бъде пуснат в игра, като така Кукула ще води нападението на “зелено-белите” от първата минута.

В игра за Берое ще се завърне централният защитник Теди Мезаг, който пропусна двубоя с Царско село поради натрупани жълти картони.

Старозагорци ще атакуват място в топ 4 на класирането при успех над Монтана, тъй като могат да задминат четвъртия към момента Арда. Преди срещата Берое е на 5-ото място в класирането на efbet Лига с актив от 28 пункта.