Берое ще бъде без Хубчев, но излиза за домакински успех над Арда
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Сблъсъкът в Стара Загора ще започне от 17:30 часа!

В днешния ден тимът на Берое посреща гостуващия Арда Кърджали в двубой от 3-ия кръг на плейофната фаза за 7-10 място в Първа лига.

Битката за заветната 7-а позиция, даваща право на участие в баража за Лигата на конференциите, продължава, а срещата на стадиона в Стара Загора стартира в 17:30 часа и ще може да я проследите на живо тук.

[anwpfl-match match_id=”329731″ club_last=”” club_next=”” layout=”slim” sections=”” show_header=”1″]

Голямата липса за домакините в този мач ще бъде отсъствието от резервната скамейка на старши треньора Петър Хубчев и неговия помощник Левон Апкарян, които са наказани за днешния мач. По този начин диригентската палка по всяка вероятност  ще бъде в ръцете на Иван Желев.

В Берое имат и някои кадрови проблеми. Бранителят Мирослав Енчев и полузащитникът Симеон Мечев са с наказание, а Кийлън Лебон е с травма. Все пак има и добра новина и тя е, че след контузии се завръщат Бен Юсеф, Георги Диннков и Абубакар Камара.

Гостите от Кърджали пък няма да могат да разчитат на наказания Лъчезар Котев.

В последния кръг Арда инкасира най-тежкото си поражение в елита, след като отстъпи с 3:6 от ЦСКА 1948 и днес ще иска да зарадва своите привърженици с добър резултат.

Коефициентите на най-новия букмейкър у нас – inBet.com, вече са готови, като компанията дава предимство на Берое за победа с 1.99 срещу 4.42 за “сините вълци”. Равенството пък е оценено на 3.57.

Ето и вероятните стартови състави на двата отбора:

Берое: Ганев, Фуртадо, Юсеф, Динков, Джонатан, Юсеин, Мариани, Тунгара, Генов, Камара, Фол

Арда Кърджали: Луков, Желев, Ганев, Петков, Кики, Иванов, Руменов, Ковачев, Коконов, Тетах, Йорданов