Бешикташ вдигна ръце от ЦСКА и се отказва от Жорди Кайседо
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Турският гранд искал да плати сумата за нападателя на вноски, докато "армейците" искат всичко в един транш

Нападателят на ЦСКА – Жорди Кайседо се отдалечава от трансфер в Бешикташ. Причината е голямата сума, която “армейците” искат, за да пуснат звездата си да потегли към Турция.

През уикенда медиите в южната ни съседка обявиха, че Кайседо се е договорил с гранда от Истанбул, като споменаваната годишна заплата на тарана бе 1 милион долара. В крайна сметка обаче ръководствата на двата клуба не са успели да се споразумеят за трансферната сума и начина на плащане.

“ЦСКА иска 5 милиона евро за Жорди и Бешикташ смяташе, че договорка с вноски ще бъде по-точна и отправи офертата си по този начин. Водехме процеса с респект към всички страни, но подписване на договор при тези условия изглежда трудно”, сподели агентът на нападателя пред журналиста от вестник “Дагма” Бурак Зихни.

За Жорди има предложения и от Западна Европа. Едно от тях е от страна на английския Фулъм, като медиите в Еквадор дори спекулираха, че лондончани са отправили конкретна оферта за Кайседо. От “Крейвън Котидж” следят изявите му още от зимата, когато пак имаха желание да го привлекат, а споменаваната сума бе 4,62 млн. паунда.