google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Двата тима се срещат в Уулвърхямптън в повторение на финала на Евро'2020

Днес ни очаква поредната порция с вълнуващи двубои в Лигата на нациите.

Безспорно един от най-интригуващите мачове е на стадион “Молиню” в Уулвърхямптън, където Англия приема Италия в повторение на финалния сблъсък от Евро’2020.

Точно преди 11 месеца Скуадра адзура спечели трофея на Стария континент, след като надделя над формацията на Гарет Саутгейт в епичен дуел, решен след изпълнение на дузпи.

Букмейкърът Bet365 онлайн дава предимство на англичаните като коефициентът за техен успех е 1.90. Ставката за победа на гостите от Италия е 4.00, а знакът за равенство е оценен с 3.40.

Англия започна участието си в Лигата на нациите със загуба от Унгария, а след това се добра равенство при гостуването на Германия след реализираната от Хари Кейн дузпа в края на мача.

Днес хората на Саутгейт ще търсят първа победа в надпреварата, но въпреки че се котират за фаворити, мнозина смятат, че селекцията на Роберто Манчини е в състояние да даде повече от сериозен отпор.

Италия търгна с равенство с Германия, а по-рано тази седмица успя да победи Унгария в Чезена и в момента оглавява класирането в групата.

В другата среща мач от групата един срещу друг застават Унгария и Германия, като той също обещава да бъде особено интересен.