google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Росонерите спечелиха последните си три гостувания на този съперник

Надпреварата в Серия А започна на висока скорост, като още след третия кръг се забелязава стълпотворение на върха – цели шест състава събраха по 7 точки и в момента са разделени в челото само от головата си разлика.

Шампионът Милан съвсем очаквано е сред натисналите педала на газта още в самото начало – Росонерите постигнаха две победи (срещу Удинезе и Болоня), в които реализираха шест попадения, и едно равенство – 1:1, при гостуването на коравия Аталанта.

Тази вечер предстои поредния сериозен тест за състава на Стефано Пиоли – визита на традиционно непримиримия Сасуоло, който събра 4 точки (от една победа и едно реми) в първите си три мача.

Статистиката показва любопитна серия от последните сблъсъци между тези два отбора – петте последни срещи завършват с успех на гостите.

Милан се поздрави с три победи в Сасуоло, като във всяка една от тях реализира поне по два гола, но и загуби последните си две домакинства на този съперник.

Във всеки един от тези мача печеливша се оказа опцията “над 2.5 гола”.

Букмейкърът Bet365 очевидно няма особени колебания за крайния победител, поставяйки коефициент 1.65 за победа на Милан.

В същото време шансовете на Сасуоло да огорчи именития си опонент са оценени с 5.25. Ставката за равенство е на стойност 4.00.

Двубоят се очаква с повишен интерес и съвсем закономерно е част от футболната програма на телевизиите за деня.