Bet365 очаква победа на Манчестър Юнайтед срещу Гранада
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените дяволи" отново ще надвият испанския тим според коефициентите на британския букмейкър

Гранада ще пътува до стадион “Олд Трафорд”, за да се изправи срещу Манчестър Юнайтед за втория мач от четвъртфиналния сблъсък от турнира Лига Европа в четвъртък вечер от 22:00 часа. Приказката на испанците в турнира е на път да приключи, тъй като “червените дяволи” спечелиха с 2:0 в първия мач и са фаворити за успеха в реванша на собствен терен според букмейкъра Bet365. Регистриралите се в сайта на британския букмейкър преди двубоя пък могат да се възползват от Bet365 бонус, който приветства новите клиенти на хазартния оператор.

Манчестър Юнайтед са устремени да спечелят Лига Европа за втори път след триумфа си през 2017 г. Те са големият фаворит в състезанието и доказаха това преди седмица с представянето си на испанска земя в първия им двубой от 1/4-финалната фаза. Манчестър Юнайтед записа солидна победа с 2:0 при гостуването си на “Естадио Нуево Лос Карменес” миналия четвъртък. “Червените дяволи” доминираха в срещата, като най-добрият шанс на Гранада да вкара попадение бе през първото полувреме. Испанците имаха само 35% владение на топката, но успяха да изпълнят единадесет ъглови удара, в сравнение с петте на Ман Юнайтед. Въпреки това, корнерите не донесоха нищо на испанския тим, като защитата на съперника действаше много стабилно. “Червените дяволи” влязоха в мача с по-добър тактически план, което се виждаше от броя на прекъсванията на играта, тъй като те записаха седемнадесет фаула, докато Гранада направи дванадесет. Ман Юнайтед показа класата и опита, който притежава в европейските клубни турнири и оправда очакванията на залагащите в бет365 да постигне победа в първата среща. “Червените дяволи” би трябвало да спечелят и на реванша, но пък е възможно да не бъдат пределно мотивирани след комфортния успех в първата среща и авансът от два чисти гола.

Тимът на Манчестър Юнайтед за пореден път допусна първи гол в мача, но успя да спечели с 3:1 при гостуването си в Тотнъм в неделя. “Червените дяволи” са в серия от три поредни победи и са загубили само един от последните осемнадесет мача във всички турнири. Юнайтед допусна повече от гол само при поражението с 3:1 от Лестър в последните петнадесет срещи. Три от последните им пет сблъсъка бяха с над 2,5 гола, а също и в три имаше попадения в двете врати. В предстоящия двубой мениджърът на домакините Оле Гунар Солскяер е възможно да направи някои промени, като например да заложи на играчи като Амад Диало, Хуан Мата, Аксел Туанзебе и Дони ван де Беек. И четиримата футболисти не се появиха в двубоя с Тотнъм през уикенда. Отново на вратата пък би трябвало да бъде Давид де Хеа, който пази в първия мач на “Естадио Нуево Лос Карменес”. Де Хеа в последно време изгуби титулярната си позиция във Висшата лига, където вече номер 1 е Дийн Хендерсън. Испанският вратар трябва да се задоволи с място като титуляр в Лига Европа, а спекулациите за неговото бъдеще не спират, като е доста вероятно да напусне “Олд Трафорд” след края на сезона.

Гранада се наложи с 2:1 като гост на Валядолид в неделя в двубой от 30-ия кръг на Ла Лига, което бе изненадващ резултат предвид коефициентите нa bet365. Победата сложи край на тяхната серия от четири поредни поражения и също така отборът успя да отбележи повече от гол за първи път в шест срещи. В предишните тринадесет мача на Гранада не е регистрирано равенство, като девет от тези завършват с победи за отборите, които играят у дома. Тази статистика ни кара да мислим, че Ман Юнайтед отново ще спечели в предстоящия мач. Пет от деветте поражения в последните двадесет сблъсъка на Гранада дойдоха с резултати 2:1. Всички с изключение на един от последните пет мача на Гранада бяха с над 2,5 гола, като в три имаше попадения в двете врати. Гранада отбеляза попадение в последните си 12 гостувания, което е впечатляващо постижение за тима. Дали обаче испанците имат класата да вкарат на Ман Юнайтед на ‘Олд Трафорд’ – този въпрос трябва да си зададат хората, които обмислят да заложат на опцията Гол/Гол в предстоящия двубой.

Домакините ще бъдат без Ерик Байи, Антони Марсиал и Фил Джоунс в предстоящия мач. Липсата на тези футболисти надали ще се усети, тъй като “червените дяволи” имат редица класни играчи в състава си. От друга страна, тимът на Гранада ще бъде без Ян Брис и Доминиго Дуарте, които са наказани, а Луис Мила, Нейдер Лозано и Алберто Соро пропускат срещата поради контузии. Предвид липсите в състава на гостите, то Гранада надали ще успее да се противопостави на Манчестър Юнайтед. Гостите обаче ще играят за своята чест и те могат да са горди от представянето си в Шампионска Лига, тъй като постигнаха най-големия си успех в европейските клубни турнири, а самата поява на футболистите на Гранада на митичен стадион като “Олд Трафорд” е огромен успех за скромния испански тим.