Betano дава леко предимство на Манчестър Юнайтед срещу Реал Сосиедад
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените дяволи" се нуждаят от победа за първото място в групата си в Лига Европа

Първото място в група Е на Лига Европа се решава тази вечер, когато Реал Сосиедад посрещне Манчестър Юнайтед. Испанският тим е безгрешен до момента с пет победи в пет мача и има три точки преднина спрямо “чеервените дяволи”. Ман Юнайтед обаче е фаворитът на Betano онлайн за победата в предстоящия мач. Коефициентът за краен изход 2 2.21, докато ставката за успех на домакините е 3.66. Трите точки ще качат тима на Ерик тен Хаг на първото място в група Е.

Нещата изглеждаха мрачни за Манчестър Юнайтед, когато започнаха кампанията си в Лига Европа с домакинска загуба с 0:! от Реал Сосиедад, но те влизат в реванша в четвъртък, знаейки, че победа с два гола ще им осигури първото място в група Е и ще им позволи да пропуснат 1/16-финалите през следващата година. Отборът на Ерик тен Хаг измина дълъг път от тази загуба през септември и тъй като нидерландецът със сигурност ще избере силен отбор, те ще търсят да си отмъстят на баските.

Юнайтед е непобеден в осем мача след загубата с 3:6 срещу Манчестър Сити, като спечели шест от тези двубои. Може би най-важното преди състезанието в четвъртък, “червените дяволи” запазиха пет сухи мрежи в последните си шест мача, като допуснаха само срещу Челси – гол от дузпа на Жоржиньо по време на тази серия, докато рекордът им като гост също е добър. Юнайтед спечели пет от последните си седем мача като гост, като единствените изключения бяха гостуванията на Сити и Челси.

Междувременно Реал Сосиедад спечели всичките си пет мача от груповата фаза на Лига Европа, като допусна гол само веднъж – при победа с 2:1 над Омония. Баските изглеждат истински претенденти за челната четворка в Ла Лига, но наскоро се подхлъзнаха два пъти, претърпявайки поредни поражения от Реал Валядолид и Реал Бетис в лигата. Дали те ще успеят да се върнат на победния път в четвъртък или Ман Юнайтед ще ликува в Сан Себастиян?