Betano дава предимство на Ювентус в дербито с Милан
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Бианконерите" нямат право на повече грешки до края на сезона

Тази вечер предстои да се изиграе едно от най-интересните дербита в Италия – това между Ювентус и Милан. Арена на сблъсъка ще бъде “Алианц Стейдиъм”, а залогът ще бъде участие в Шампионска лига.

Ювентус заема седмата позиция във временното класиране, след като на тима му бяха отнети 10 точки. “Бианконерите” все още имат математически шанс да се класират в топ 4, но за целта те трябва да победят Милан на всяка цена и да се надяват “росонерите” да загубят и другия си мач до края на сезона. При победа в дербито обаче Юве ще се изкачи на 5-ата позиция даваща право на участие в Лига Европа. Във всеки случай “бианконерите” ще играят в някой от турнирите на УЕФА през следващия сезон, въпроса е в кой.

Не само Ювентус обаче се цели към поста на Милан. Рома и Атaланта също се борят за топ 4. За Рома това място вече е мираж, след като вчера “вълците” загубиха от Фиорентина, а за Аталанта надеждите за Шампионска лига ще се изпарят дори при равен на Милан в мача с Юве. Същото важи и за самите Ювентус, които при равен резултат довечера няма да имат шанс за топ 4. Едва ли обаче Милан ще излезе в мача с идеята за равенство. Очаква се възпитаниците на Стефано Пиоли да покажат това, на което са способни, а резултатът в края на мача да покаже кой заслужава повече да играе в “турнира на богатите”.

В сайта на Betano коефициентите са в полза на Ювентус. Ставка за успех на “бианконерите” е 2.43, а тази за победа на Милан ее 3.22. Равенството е с коефициент 3.59.