Betano дава скромни шансове на Григор Димитров срещу Яник Синер
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Двамата се срещат в мач от третия кръг в Маями

В ранните часове на понеделник (27 март), най-добрият български тенисист Григор Димитров ще се изправи срещу световния номер 11 Яник Синер в среща от третия кръг на Мастърс турнира в Маями. Според букмейкърите Гришо има малък шанс за успех срещу италианския си съперник, който е в добра форма. Сайтът за онлайн залози Betano България дава солидно предимство на Синер, след като ставката за негова победа е 1.24. Триумф на Григор Димитров в срещата е оценнен на 4.05 коеф.

Григор Димитров записа труден успех срещу Ян-Ленард Щруф във втори кръг. Българинът спечели след обрат с 2:1 сета. Григор трябва значително да подобри играта си, за да надвие коравия Синер. Първата ни ракета има две победи и три загуби в последните си пет мача на корта. Димитров обаче спечели единствената среща със Синер до момента – успех с 2:1 сета в Рим през 2020 г.

Яник Синер е много по-зрял тенисист от тогава. Световният номер 11 достигна до 1/2-финалите на Мастърса в Индиън Уелс, където загуби от шампиона Карлос Алкарас. В Маями, италианецът победи лесно с 2:0 сета Ласло Джере (58-и в света). Синер е фаворит на Бетано и за успеха срещу Григор, като предстои да видим дали българинът може да поднесе изненада.