Betano очаква безоблачна победа за Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Сините посрещат Арда с амбиции за място в Топ 6

Носителят на Купата на България Левски приема коравия Арда (Кърджали) в една от най-интересните срещи от деветия кръг на Първа лига.

Сините са амбицирани за пета победа от началото на сезона, осъзнавайки че успех в днешната среща ще ги изкачи в челната шестица на временното класиране.

В момента съставът на Станимир Стоилов е осми с 12 точки от 5 изиграни мача, като пред него с по 15 са Черно море – който днес гостува на Септември (София), Арда и Славия. Варненци и Белите обаче са изиграли по 7 двубоя, а кърджалийци – осем.

Левски се носи по гребена на вълната, след като успя да постигне 4 поредни победи, гарнирани с четири “чисти мрежи”. Нещо повече, в тях Сините съумяха да реализират 12 попадения – средно по 3 гола на мач.

В същото време отборът на Стоилов ще опита да се реабилитира пред собствените си фенове за загубата от Лудогорец в дуела за Суперкупата в четвъртък.

Очаква се на вратата отново да застане младокът Пламен Андреев, а място сред стартовите 11 да получи и опитният Ивелин Попов.

Наставникът на Арда Александър Тунчев няма кадрови проблеми и ще може да сглоби оптимален вариант на своята единайсеторка.

Букмейкърът Betano.bg дава сериозно предимство на домакините. Коефициентът за победа на Левски е 1.34 срещу “космическите” 10.75 за изненадващ успех за Арда. Вероятността за равенство е оценена с 4.75 в мобилното Бетано приложение.

Типстърите на 7 Спорт също очакват безпроблемна победа на Левски, както и че в мача ще бъде отбелязани повече от два гола.

Двубоят на стадион “Георги Аспарухов” започва в 20.00 часа по телевизията днес.