google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Трите лъва" са фаворити за успеха срещу Иран

Англия открива кампанията си на Световното първенство в Катар с двубой срещу Иран. Срещата между двата тима е от група В и ще се проведе днес от 15:00 ч. в Доха. “Трите лъва” са огромни фаворити за победата, след като Betano букмейкър им дава 1.36 коеф. за краен успех, докато победа на Иран е оценена на 10.75. За срещата има много атрактивни опции в чуждестранния букмейкър, който е официален партньор  на ФИФА и Световното 2022. Сред завишените коефициенти за срещата са Хари Кейн да вкара в двете полувремена, както и нападателят да отбележи и Англия да спечели.

Англичаните завършиха на 4-то място на последното Световно в Русия преди 4 години. Шампионите от 1966 г. влизат в турнира след серия от неубедителни мачове. Отборът изпадна от Лига А в Лигата на нациите, като в момента няма успех в шест поредни срещи. Всички очакват тази серия да приключи днес, когато “Трите лъва” започнат участието си на Мондиал 2022 срещу Иран. Англия спечели първия си мач на турнира на последния Мондиал, когато имаше за съперник Тунис. В предстоящия мач Гарет Саутгейт ще гласува доверие на Кейн на върха на атаката, като се очаква Маунт, Фодън и Стърлинг да му помагат, а Белингам и Райс да действат в средата на терена.

Иранският национален отбор е аутсайдер в тази група, но трябва да отбележим, че бе почти перфектен в световните квалификации в зона Азия и загуби само веднъж – 0:2 от Южна Корея. Иран спечели две от последните си три контроли, като няма поражение за периода. Все пак воденият от Карлош Кейрош отбор отстъпва сериозно на класата на Англия и “Трите лъва” би трябвало да оправдаят очакванията на Betano и да спечелят срещата.