Betano предвижда нова победа на Реал Мадрид срещу Ливърпул
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените" без шансове да се класират напред според букмейкъра

Ливърпул гостува на Реал Мадрид в Шампионската лига в сряда с пасив от три гола, след като “белият балет” спечели с 5:2 в първия ма ч на “Анфийлд”. Всички очакват “Кралският клуб” да продължи напред в турнира, тъй като надали точно в това състезание някой може да навакса три гола срещу тях и да ги обърне на “Бернабеу”. Дори се очаква нов успех за Реал – Betano букмейкър фаворизира испанския гранд за победата в реванща тази вечер. Коефициентът за победа на Реал Мадрид е 2.28, докато за Ливърпул – 3.06. Ставката за Реал да се класира напред е 1.03, а за гостите от “Анфийлд” – 13.00.

Ливърпул просто трябва да атакува от самото начало в сряда и да търси ранен гол. Домакините обаче трябва да получат шансове за контра атака и може би ще вкарат още до полувремето. Те ще приветстват завръщането на Карим Бензема, който отбеляза два гола в първия мач, след като пропусна победата над Еспаньол заради контузия в глезена. Реал заслужаваше да спечели на Анфийлд, но разликата от победата може би ги поласка малко и би трябвало да видим по-добро представяне от съперника им в испанската столица. Реал обаче има страхотен рекорд като домакин и Барселона е единственият отбор, който ги е победил на “Бернабеу” през сезона.

“Червените” са допуснали само веднъж в четири мача след онзи лош резултата на “Анфийлд”, но през уикенда загубиха от Борнемут с 0:1. Самите те обаче отбелязаха девет гола за периода, а седем от тях дойдоха при невероятната им победа със 7: 0 над Манчестър Юнайтед. Подобно представяне е нужно на тима на Юрген Клоп да елиминира Реал Мадрид, но според betano коефициенти подобна сензация е малко вероятна.