Betano скептичен за шансовете на Левски срещу ПАОК
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Станимир Стоилов изправен пред сериозна кадрова криза

Носителят на Купата на България Левски започва тази вечер участието си в Лигата на конференциите, като съперник на Сините още в първия кръг на надпреварата е силният и финансово стабилен ПАОК (Солун).

Атмосферата на “Георги Аспарухов” със сигурност ще бъде наелектризираща, но според лишената от емоции преценка на експертите, шансовете на българския състав не са особено големи.

Нещо повече, букмейкърът Betano bg e доста скептичен и фаворизира гостите от Солун още в първата среща.

Коефициентът за победа на ПАОК е 2.19, докато успех на Левски е оценен с 4.06. Ставката за равенство в приложението на Бетано за Android и iOS е 3.36.

Освен високата класа на тимът от Солун, минус за наставника на Сините Станимир Стоилов са и петте контузии на основни играчи. Аут със сигурност са бившият капитан на националния тим Ивелин Попов и Цунами.

Вчера стана ясно, че със здравословни проблеми са също Илиян Стефанов, Андриан Краев и Келиан Ван дер Каап, като все пак за всеки един от тях съществува шанс да намери място в групата за днешния двубой.

Първи мач като титуляр за Сините най-вероятно ще запише наскоро привлеченият краен бранител Жереми Петрис, а в халфовата линия е възможна появата на младока Асен Митков.

Според тегления преди няколко дни жребий в Нион, победителят в двойката Левски – ПАОК ще срещне в следващия кръг спечелилия сблъсъка между Вележ Мостар (Босна и Херцеговина) и Хамрун Спартанс (Малта).

Двубоят на стадион “Георги Аспарухов” започва в 20.00 часа и е част от мачовете от Лига на конференциите по тв днес.

Вероятни стартови състави:

Левски: Николай Михайлов – Патрик-Габриел Галчев, Хосе Кордоба, Сонко Сундберг, Жереми Петрис – Георги Миланов, Филип Кръстев, Асен Митков – Уелтон, Роналдо, Билал Бари

ПАОК: Доминик Котарски, Виейриня, Янис Каргас, Сверир Ингасон, Рафа Соареш, Дъглас Аугусто, Щефан Шваб, Тиаго Данташ, Николас Куалиата, Андрия Живкович, Йоргос Куцияс

Съдия: Жереми Пиняр (Франция)