Betano вярва, че шампионът Наполи няма да загуби от Интер
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Неаполитанци вече си гарантираха Скудетото

Тази вечер ни предстои да станем свидетели на поредния зрелищен сблъсък в Серия А. Един срещу друг се изправят тимовете на Наполи и Интер, а арена на сблъсъка ще бъде митичния стадион “Диего Марадона”.

Наполи прави сезон, който феновете никога няма да забравят. С имена в състава като Виктор Осимен и Квича Кварацхелия, наставлявани от брилянтния Лучано Спалети, “небесно-сините” стигнаха до четвъртфинал на Шампионска лига и спечелиха титлата в Италия. Това бе третото Скудето в историята на клуба и то бе знаменито отпразнувано по улиците на Неапол.

Интер също има възможност да пренапише историята си, но в друг турнир. Възпитаниците на Симоне Индзаги отстраниха градския си съперник Милан от полуфинала на Шампионска лига и се класираха за финала на надпреварата, където ще срещнат Манчестър Сити на Пеп Гуардиола. В Серия А обаче “нерадзурите” не са чак толкова убетилени. Те заемат третата позиция с актив от 66 точки три кръга преди края. Интер обаче няма право да се отпуска, тъй като Милан е само на 5 точки от тях и при повече от една грешка “нерадзурите” могат да се сбогуват с топ 4.

Според Betano, Наполи ще спечели този сблъсък, въпреки че на пръв поглед момчетата на Спалети няма за какво да се борят. Коефициентът те да победят 2.42, а този Интер да спечели срещата е 2.87. Равенството е със ставка 3.45.