Betano залага на синьо-черен успех в дербито на Милано
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Интер изглежда ще задълбочи кризата при Милан

Тази вечер предстои епизод пореден в едно от най-великите дербита в световния футбол – Дерби дела Мадонина между Интер и Милан.

Последните два шампиона на Италия през този сезон не се намират в най-добрата си форма и докато нерадзурите сякаш успяват да запазят инерция, която да ги държи в топ 4, росонерите влязоха в огромна дупка през новата 2023 година и имат само една победа в последните си седем срещи.

Те не само загубиха от Интер за Суперкупата на Италия, но и допуснаха равенства с Лече и Рома, а Лацио и Сасуоло ги отнесоха съответно с 4:0 и 5:2.

Това доведе до сериозни сътресения в Милан, като дори се очаква Стефано Пиоли днес да смени схемата си на игра, за да потърси ползотворна промяна в състава си.

Днешното дерби е на същата дата като преди година, когато Милан направи знаменит обрат от 0:1 до 2:1 – мач, който специалистите смятат за повратен в сезона на росонерите и бъдещият им триумф в шампионата.

Според онлайн букмейкъра Betano.bg Интер има по-големите шансове за успех днес, имайки предвид по-добрата им форма. Коефициентът за успех на наерадзурите е 2.04 спрямо цели 4.33 за момчетата на Стефано Пиоли.