Betway не вярва, че Виляреал може да направи чудото с Ливърпул
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Днес ще разберем кой ще бъде първият финалист в Шампионската лига

Тази вечер от 22:00ч. Виляреал посреща на своя “Естадио Де Ла Керамика” Ливърпул в мач-реванш от 1/2-финалите в Шампионската лига.

Преди по-малко от седмица “мърсисайдци” взеха солиден аванс на “Анфийлд” след победа с 2:0. Сега испанската изненада в турнира този сезон ще се опита за пореден път да разбърка картите и да вземе скалпа на още един гранд в Европа, след като в капана им паднаха Ювентус и Байерн Мюнхен.

Ливърпул обаче е доста по-голяма хапка, като играта от първия мач показа, че разликата в класите е огромна. Виляреал все пак е се опита да се възползва от слабостите на “мърсисайдци”, както заяви Унай Емери на пресконференцията си вчера, а публиката със сигурност е готова да подкрепя отбора си до последната минута.

Въпреки това, от организатора на спортни залагания Betway не смятат, че има как “жълтата подводница” да стигне до нужния резултат за продължаване. Победа тази вечер за тях е оценена с 4.50 спрямо 1.70 за гостите от Англия. Равният е със ставка от 4.00, а ако смятате, че отново Ливърпул ще спечели с чиста мрежа, коефициентът за това е отличен – 3.10.