Betway очаква първа победа на Франция в Лигата на нациите
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Петлите" са фаворити в гостуването на Австрия

Франция гостува на Австрия в мач от 3-ия кръг на група 1 от Лига А на Лига на нациите. Срещата е тази вечер от 21:45 часа във Виена като френският тим преследва първи успех в турнира, след като взе само точка в първите си две срещи с Дания и Хърватия.

В последния мач Австрия претърпя поражение с 1:2 у дома от Дания, което означава, че не успяха да надградят над шокиращата си победа с 3:0 над Хърватия в първия си мач от групата на Лигата на нациите. Това бяха първите мачове на Ралф Рангник начело на тима и той ще иска да засили защитата, тъй като тимът запази само две чисти мрежи от десет мача, като и двата отбора отбелязаха в четири от петте им домакински мача след края на Евро 2020. Австрийците са загубили 50% от тези десет мача, като имат трудности, когато се изправят срещу световния елит. Победата над Хърватия беше първа в мач срещу отбор от топ 20 на ФИФА от 2018 г. насам.

Франция ще има трудности да защити титлата си в Лигата на нациите, след като стартира слабо новия сезон. “Петлите” направиха реми 1:1 с Хърватия в миналия кръг, а преди това загубиха от Дания с 1:2 в Париж. Отборът на Дидие Дешан има проблеми в защита, като допусна попадение в три от последните си четири мача.

Въпреки проблемите в защита на Франция, бетинг платформата Betway дава предимство на световните шампиони в гостуването на Австрия. Очакванията са Франция да спечели срещата и да постигне първи успех в групата, с което да се върне в битката за първото място.