Betway посочи фаворита си за контролата Катар – България
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Тази вечер от 19:30ч. националите ни ще премерят сили с домакина на Мондиал 2022

Българският национален отбор по футбол се изправя днес срещу домакина на предстоящото Световно първенство – Катар в контролна среща на стадион „Едюкейшън Сити Стейдиъм“ в Ал Райан  от 19:30 часа българско време.

Двубоят е част от минитурнир, в който участват още отборите на Хърватия и Словения. Ако „лъвовете“ победят днес, ще сложат край на негативна серия от мачове като гост без успех, която продължава вече 18 мача.

Националният ни отбор отново не успя да се класира за голям форум, след като остана на четвъртото място в Група С на квалификациите за Световното, на което ще е домакин предстоящия ни съперник.

Селекционерът на „трикольорите“ Ясен Петров повика трима дебютанти в групата за турнето в Катар – вратаря на Черно море Иван Дюлгеров, левия бек на Локомотив София Мики Орачев и централния защитник на Арда Алекс Петков.

Betway Онлайн букмейкърът  счита, че домакините от Катар ще имат леко предимство в днешната проверка и коефициентът за техен успех е 2.05, докато победа за България е оценена на 3.60.