google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Коефициентите за равенство или победа на унгарците са изключително примамливи

Тази вечер ще се изиграят последните 12 мача от летния дял в четирите дивизии на Лигата на нациите, като някои от срещите будят особено любопитство.

Един от тези двубои безспорно е домакинството на непознаващия вкуса на победата Англия на коравия състав на Унгария, който все още има шансове дори да спечели Група 3 на Лига А в турнира.

Начело в класирането е Италия с 5 точки, докато унгарците са втори с една по-малко. Германия е на трета позиция с 3, а Трите лъва са на дъното с актив от две точки.

Днес Скуадра адзура гостува на бундестима и при неуспех ще позволи на унгарците да мислят за атака на върха.

Въпреки неибедителното представяне на селекцията на Гарет Саутгейт, букмейкърската компания Betway дава сериозно предимство на англичаните в предстоящия двубой, който ще се играе на “Молиню Стейдиъм” в Уулвърхямптън.

Коефициентът за домакинска победа е 1.25, докато търсещите по-силни усещания с удоволствие биха могли да посегнат към знаците “Х” и “2”, които са гарнирани с внушителни стойности.

Шансовете за равенство тази вечер са оценени с 5.75, а евентуална унгарска победа на Острова – с космическия коефициент 11.00.

Особено примамлива е и ставката за Двоен шанс (победа за Унгария или равенство) – 3.60.

Унгарците вече удариха Англия през този месец. Само преди десет 10 Трите лъва загубиха с 0:1 при гостуването на “Пушкаш Арена” в Будапеща.

Статистиците пък припомнят, че островитяните не успяха да надделеят над този съперник и преди няколко месеца, въпреки че бяха домакини. В световна квалификация на лондонския “Уембли” миналия октомври беше записано равенство – 1:1.