Betway смята Челси за фаворит в първия сблъсък с Реал Мадрид
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Тази вечер от 22:00ч. започва голямата битка на "Стамфорд Бридж"

Отборите на Челси и Реал Мадрид се изправят тази вечер от 22,00 часа на “Стамфорд Бридж” в гвоздея на програмата от 1/4-финалите в Шампионската лига.

През миналия сезон двата тима се срещнаха в полуфиналите, като първата среща в Мадрид завърши 1:1, а на реванша лондончани спечелиха с 2:0.

До последно не е ясно дали треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти ще успее да присъства, тъй като е заразен с коронавирус. Ако даде отрицателен тест, то италианецът ще се опита да стигне до английската столица. Въпреки това,”белия балет” излиза с оптимален състав на “Стамфорд Бридж”, като в лагера на Челси също нямат кадрови проблеми.

Очаква се Томас Тухел отново да остави на скамейката Ромелу Лукаку и Тимо Вернер, а в предни позиции ще действа Кай Хавертц. Двата тима са се срещали пет пъти в евротурнирите, като испанският тим все още търси първата си победа.

Може би и това е повлияло на решението на платформата за залагания Betway да определи Челси за фаворит тази вечер. Компанията дава коефициент за успех на лондончани от 2.10 срещу 3.60 за гостите от Мадрид. Ставката за Гол/Гол пък е отлична опция за залог – 1.90. с Betway бонус 100 % до 200 лв