Без промяна – финансирането и целите на ЦСКА остават същите
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
В последните два дни Гриша Ганчев усетил огромна подкрепа от армейската общност

Целите пред ЦСКА София остават същите – спечелване на шампионската титла и Купата на България, а финансирането на клуба също няма да претърпи промяна.

В последните няколко дни огромна част от армейската общност, както от страната, така и от чужбина, изрази силна подкрепа за собственика Гриша Ганчев.

Без промяна - финансирането и целите на ЦСКА остават същите 1

По-рано днес бизнесменът проведе среща с около 20 привърженици на ЦСКА, които държали да му доверят лично, че в негово лице виждали най-подходящия човек за собственик на клуба.

Един от Червените фенове показал снимка на четирите си деца, облечени с екипи на ЦСКА, и се обърнал към Ганчев: “Заради тях го направи! Остани и довърши делото си в клуба. Защото това е свято дело!”

Ганчев взел снимката, а после напуснал срещата, държейки я в ръка.

Вчера голяма част от играчите на ЦСКА от най-силните години на Червените застанаха твърдо зад мажоритарните собственици Гриша Ганчев и Юлиан Инджов.

В специално обръщение те написаха: “Имаме безрезервно доверие към Вас и още веднъж Ви молим да продължите да ръководите любимия клуб.”

На днешната среща с феновете е станало ясно, че не се предвиждат и никакви кадрови промени до лятото.

Наставникът Бруно Акрапович пък положил неимоверни усилия да държи възможно най-далеч от случващото се играчите на Червените.

В събота ЦСКА приема на “Българска армия” Черно море.