БФС излезе с информация за билетите за мачовете с Гибралтар и СМ
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Пропуските за срещите на България с Гибралтар и Северна Македония са вече в продажба.

От ръководството на Българският футболен съюз (БФС) обявиха, че вече е стартирала продажбата на билети за домакинския мач на “лъвовете” срещу Гибралтар от Лигата на нациите.

Сблъсъкът, който ще се състои на стадион “Хювефарма Арена” в Разград,  ще се проведе на 23-ти септември и започва от 21:45 часа.

След предварителна заявка може да бъдат взети и билети за сблъсъците със Северна Македония в Скопие.

Ето какво написаха още от футболната централа на своя официален сайт:

Българският футболен съюз стартира продажбата на билети за домакинския мач на „А“ националния ни отбор срещу Гибралтар от турнира УЕФА Лига на нациите. Двубоят ще се проведе на 23 септември, петък, от 21:45 ч. на стадион „Лудогорец Арена“ в Разград.

От днес билетите са в продажба в цялата партньорска мрежа на Eventim, както и онлайн. Допълнително ще бъдат обявени и други локации, на които феновете ще могат да купят своя билет.

Цените на пропуските са както следва:

Сектор Б – 8 лв.
Сектор В – 12 лв.
ВИП билет – 40 лв.

БФС и официалният партньор на федерацията VIVACOM продължават и една от най-успешните си съвместни инициативи – проектът „Семеен сектор“. Той дава възможност на родителите да заведат децата си в обособена за целта зона (Сектор В, блок 6) на преференциални цели – възрастният купува билет на реалната му цена (12 лв.) и има право да заведе до 3 непълнолетни лица срещу допълнителен 1 лв. на пропуск. Напомняме, че родителят/настойникът е длъжен да попълни изискваната от закона декларация за придружител.

Българският футболен съюз уведомява привържениците на България, желаещи да посетят гостуването на националния ни отбор в Северна Македония на 26 септември от 20:45 ч. местно време на стадион „Тоше Проески“ в Скопие, че закупуването на билети за сектора, предвиден за запалянковци на България, е възможно единствено след предварителна заявка на e-mail или на телефон. По изрично изискване на северномакедонските власти при заявка желаещите са длъжни да предоставят трите си имена и номер на документ за самоличност. Билетите ще се предоставят лично, срещу документ за самоличност, в Скопие, в деня на мача, като локацията ще бъде уточнена допълнително.

Крайният срок за подаване на заявки е 16 септември, петък, 17:00 ч. Уведомяваме феновете, че бройката на билетите е ограничена, а на място билети за български запалянковци няма да се продават. Цената на билетите за българския сектор е 6 евро.