Бивш №1: Кубрат е сила, с която AJ трябва да се съобразява
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Това е неговата мегавечер, един удар може да го изстреля към звездите"

Антъни Джошуа трябва много да внимава в мача си срещу Кубрат Пулев, тъй като това е шансът на живота за българина, смята бившият световен шампион в полутежка категория – Тони Белю.

37-годишният Белю, който се оттегли от ринга с 30 победи и 3 загуби, е на мнение, че Кубрат Пулев има качествата и може да поднесе сензация на 12 декември в Лондон, спечелвайки пояси­те на WBA, WBO, IBF и IBO

“Хората пренебрегват съ­перника на Джошуа, но Кубрат Пулев е сила, с която той тряб­ва да се съобразява. Той не е мек, напротив – голям, силен и мощен е. Той е много опитен, защото е видял всичко. Аз съм гледал много негови мачове, още от аматьорските турни­ри. Гледал съм го на европейското първенство преди повече от 10 години. Много умел, нау­чен боксьор. Това е неговата мегавечер, един удар може да го изстреля към звездите. Ще напише историята на своята родина, ако спечели този мач. Освен това ще спечели пари, които ще променят целия му живот. Има голяма разлика между Ей Джей и противници­те му. Защото за него това е просто поредният мач, дока­то за хора като Пулев това е шансът на живота им”, коментира предстоящия мач Белю, който е боксирал с Кобрата на тур­нир в Чехия през 2007-а.