Бивш рефер за поста на Касай: Унижение за българското съдийство
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Виновен за всичко е управленецът на футбола у нас"

Назначението на Виктор Касай за шеф на реферите у нас е унижение за българското съдийство, смята бишият футболен съдия Петър Янински. Той е на мнение, че Костадин Гергинов е бил махнат от поста, тъй като е неудобен за много хора. “Махнаха Коце Гергинов, защото не е удобен за много хора. Единствен излезе с лицето си и каза: “Член на моята комисия има симпатии към определен отбор”. И тогава Петър Петров се изпъчи и каза: “Не, не, аз съм левскар”, споделя Янински пред „Тема Спорт“.

„Още тогава очаквах, че постепенно ще махнат Гергинов. Просто скочи на човек, който е важен за системата и спомага тя да функционира по установения начин. Назначението на Касай е унижение за българското съдийство. Виновен за всичко е управленецът на футбола у нас.“

„Поинтересувайте се кой стой зад Петър Петров, на кого е човек, и ще разберете как така го върнаха за шеф на ВАР. Той е важен човек за системата. Касай ще взима огромна заплата, ще си щрака с пръсти и всичко ще си продължава постарому”, казва още бившият рефер.

Снимка: Startphoto.bg