Бивш шеф на Рома вярва, че Наполи може да грабне Скудето
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Спалети прави нещо феноменално и считам, че неговият отбор има всички шансове да стане шампион", категоричен е Валтер Сабатини.

Бившият спортен директор на Рома – Валтер Сабатини, коментира ситуацията на върха в класирането в италианската Серия “А”.

Той посочи, че Наполи има реален шанс да триумфира с титлата в края на сезона и добави, че специалистите не бива да отписват Ювентус в битката за челните позиции.

“В Неапол се справят впечатляващо. Определено съм изненадан от това, което правят, но човек може истински да се наслаждава на техния стил на игра. Наполи в момента играе атрактивно, бележи много и смятам, че така ще бъде и след празниците. Спалети прави нещо феноменално и считам, че неговият отбор има всички шансове да стане шампион, колкото и рано да е за такива прогнози”, коментира Сабатини.

“Моето мнение е, че и при Юве нещата ще се стабилизират. Вярвам, че когато Погба се завърне – отборът ще стане много опасен. Никога не бива да го отписваме и съм сигурен, че Ювентус ще се превърне в реален претендент за Скудетото“, каза още Валтер Сабатини.