google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Опасността за Левски може да дойде от опитните футболисти като Ясмин Куртич, Виейриня, както и Теохарис Цигарас", обясни Христос Шелис.

Бившият централен бранител на Левски – Христос Шелис, който в момента носи фланелката на гръцкия елитен Волос, даде мнението си за предстоящия сблъсък между “сините” и ПАОК Солун от втория предварителен кръг в Лигата на конференциите.

Кипърецът назова трима ключови футболисти на “двуглавите орли” и заяви категоричната си позиция, че предстои един много интересен двубой между двата тима.

„ПАОК е един от най-големите отбори в Гърция, с много опит в Европа. Със сигурност ще бъде добър двубой. Смятам, че Левски ще има по-дефанзивен подход, за да опита да не допусне гол. Със сигурност Левски може да изненада ПАОК, ако гърците ги подценят. Очаквам интересен сблъсък, който ще гледам с наслада. ПАОК има предимство, но Левски е дисциплиниран и добре подреден отбор. Гръцкото първенство определено е по-добро от българското, а играчите, с които разполагат „двуглавите орли”, могат да направят разликата”, сподели Шелис.

„Опасността за Левски може да дойде от опитните футболисти на ПАОК като Ясмин Куртич, Виейриня, както и Теохарис Цигарас. Убеден съм, че Станимир Стоилов ще подготви добре футболистите за голям мач като този. Той има богат опит в Европа и играчите на Левски ще са готови за сблъсъка както физически, така и психически. Ако ПАОК подцени Левски, ще страда определено”, продължи бранителят.

“Кои ще са ключовите футболисти на Левски срещу ПАОК? Бих казал Билал Бари. Той е голмайсторът на отбора, силен е и тича много. Георги Миланов е с много опит и също ще има голяма роля в мачовете между двата отбора”, каза още Христос Шелис пред “Гонг”.