google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Стоян Арсов от София отнесъл няколко шамара и ритници

Съдията Стоян Арсов е бил бит от играчи на Пирин (Гоце Делчев) по време на почивката между двете полувремена на срещата от 29-ия кръг от Югозападната трета лига със Сливнишки герой (Сливница), завършила 1:1.

Побоят е станал в тунела, водещ към съблекалните, а гневът на домакините към арбитъра от София бил предизвикан от изгонването на техен играч за втори жълт картон малко преди антракта.

Въпреки скандалите, до наказание за Пирин няма да се стигне, тъй като делегатът Иван Бабанов от Сандански не е описал инцидента в доклада си.

“Да, вярно е, но за Гоце Делчев това си е нормално нещо,” коментира треньорът на Сливнишки герой Петър Малинов пред blitz.bg. “Видях какво се случи в тунела на прибиране към съблекалнята. Футболистите на Пирин (Гоце Делчев) награбиха рефера, ритаха го, бутаха го…

“Не смятам, че съдията ги е ощетил, човекът си свири перфектно. Те поведоха, ние изравнихме в 40-ата минута за 1:1. Малко след това Стоян Арсов правилно изгони футболист на домакините, вторият му жълт картон беше повече от очеваден.

“Те обаче реагираха много остро, публиката пък хвърляше бутилки по терена. После го атакуваха в тунела и второто полувреме Арсов беше уплашен. Нашари ни с картони, опитвайки се да успокои домакините.

“Играл съм в Гоцето, много е тежко там, както и в Петрич. Домакините имаха претенции само към съдията, на нас не са скачали в тунела. Даже към мен имаше уважение, познавам се с треньора им Димитър Крушовски, приятели сме. Казахме им, че не им прави чест да се отнасят така със съдията.”

Пирин (Гоце Делчев), който днес загуби с 2:3 при гостуването на Оборище (Панагюрище), заема осма позиция във временното класиране на Югозападната Трета лига.