Боби Цонев: Сираков каза, че ще даде на мен и Ради нови договори
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"С този отбор не мисля, че ще се борим за оцеляване"

Футболистът на Левски Борислав Цонев, който отбеляза попадението за „сините“ при равенството с Ботев Пловдив днес, заяви след контролата, че последната година не е била лесна за него и клубът, но той е искал да остане и да помогне на отбора на сърцето си.

„Доста емоционален мач беше, пред нашите фенове. Не беше важен резултатът, но за нас всяка тренировка и всеки мач е важен, тъй като сме млад отбор и трябва да се стиковаме. Надявам се да сме показали някакъв облик. Занапред ще се нуждаем от нови попълнения и по-добра игра разбира се“, заяви Цонев.

„В момента аз и Ради нямаме договори. Господин Сираков заяви, че ще ни даде нови, така че ще видим какво ще се случи. Щом сме тук и играем без договори, то със сигурност имаме желание да останем. Когато се случи, ще разберат всички“.

„На мен ми е първа контрола с подобен заряд. Усеща се духът на терена от младите и тези, които сме израснали като част от клуба. Надявам се да продължим по този начин“, допълни Боби.

„Още от лятото миналата година беше трудно. Искахме с брат ми да останем и да помогнем. Възпитанието ни е, че когато обичаш нещо, то в най-важните моменти трябва да си до него. Надявам се нещата да се оправят и да имаме силен отбор занапред“.

„Много се изговори на темата „Диксън“. Надявахме се и в съблекалнята, но беше най-важно да се концентрираме върху играта си, а другите беше извън ръцете ни. С този отбор не мисля, че ще се борим за оцеляване. Можем повече. Едно огромно благодаря на хората. Надявам се в най-скоро време цялото това нещо да приключи и да се върнем към нормалното“, каза на финал Цонев.