Бобо Виери вещае тежки времена за Ювентус
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Според бившия нападател Бианконерите няма да се класират за Шампионската лига и ще бъдат напуснати от Кристиано Роналдо и други водещи фигури

Бившият италиански национал Кристиан Виери начерта доста неприятно бъдеще за рекордьора по брой на спечелени шампионски титли – Ювентус.

Екс-голмайсторът направи убедена прогноза, според която Бианконерите ще загубят сблъсъка с Интер, а с това ще загубят шансове да се класират за Шампионската лига през следващия сезон.

Оставането извън най-комерсиалния европейски турнир пък щяло да доведе до напускане на звезите на отбора начело с Кристиано Роналдо.

“За мен Интер ще победи в Торино и Ювентус няма да играе в Шампионската лига през следващия сезон,” заяви Боби Виери, който игра за повече от дузина италиански клуба, включително Юве, Интер и Милан, в своя канал в Twitch.

“Без футбола в Шампионската лига, Кристиано Роналдо ще си тръгне и още много други ще го последват. Ювентус ще претърпи тежка финансова криза. Това ще бъде драматичен провал и доста футболисти ще напуснат.”

Два кръга преди края Юве е пети със 72 точки, една по-малко от Наполи.