Боримиров: Радвам се, че левскарщината в клуба се завръща
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Хубаво е, че отново сме обединени и дано така продължи занапред", заяви легендата на "сините".

Председателят на Управителния съвет (УС) на Левски – Даниел Боримиров, заяви, че в момента “сините” са по-стабилни финансово в сравнение с изминалата година, но добави, че все още се надява да дойде някой нов спонсор в клуба.

“Искам да честитя празника на всички левскари. Това е незабравим ден в нашата вековна история. Радвам се, че левскарщината в Левски се завръща. Радвам се, че отново сме обединени и дано така продължи занапред. Когато тази симбиоза стане по-голямо, то Левски ще възкръсне и ще бъде там, където му е мястото“, започна Боримиров.

„Сега сме по-стабилни, защото имаме изчистени задължения, но все още имаме затруднения. Дай Боже да дойде някой друг нов спонсор, за да може клубът да надгражда. Сдружението ще осигури част от бюджета, тъй като нуждите са доста големи”, продължи легендата на “сините”.

„Видях се с Игор Томашевич и Седрик снощи и се върнах към спомените. Няма как да не се радваш на подобни срещи”, призна той.

„Ние сме едно голямо семейство и водим разговори с всички ветерани, както и с всички хора, които искат да са част от клуба“, завърши Даниел Боримиров.