Борис Касабов: Наско, ти винаги си бил мъжкар! Преодолей егото си!
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Журналистът призова за примирие в Левски

Известният журналист Борис Касабов, който е привърженик на Левски, се обърна към мажоритарния собственик на клуба Наско Сираков. Той пусна публикация във Фейсбук, в която моли Сираков да върне Станимир Стоолов и Иво Ивков на “Герена”.

Ето какво написа Касабов:

“Наско, г-н Сираков,

винаги в последните близо 20 години съм си мислил, че ако има нещо неразрушимо, това е вашата връзка със Станимир Стоилов. Всички знаем, че мост се строи много трудно, но много лесно се разрушава..
Лично аз не смятам, че този мост е напълно разрушен и ако някой може да направи нещо, то това сте вие, г-н Президент на ЛЕВСКИ!

Виждаме накъде отива отбора, повече от ясно е – футболистите не се чувстват комфортно по този начин и са несигурни. Питам се, говорил съм го и с много други левскари това – защо не направите още един опит, за да върнете обратно в ЛЕВСКИ Станимир Стоилов? Пречи ли ви нещо да направите още една среща с Мъри и Иво Ивков?

Направете в името на ЛЕВСКИ тази крачка!

Наско, ти винаги си бил мъжкар! Преодолей егото си! Седнете заедно на една маса и се опитайте да се разберете.

Наско, за Бога и за ЛЕВСКИ, опитай този ход. Това е според мен молба на всички левскари! В състояние си да спреш разединението, сигурен съм в това.”