Борусия Дортмунд е фаворит и в реванша със Севиля
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Жълто-черните" спечелиха първия осминафинал в Испания с 3:2

Борусия Дортмунд приема днес от 22:00 часа Севиля в осминафинален двубой реванш от турнира Шампионска лига.

В първия мач испанците откриха резултата в 7-ата минута чрез Сусо, но до почивката „жълто-черните“ стигнаха до пълен обрат с 3:1, като две от попаденията бяха дело на младата звезда Ерлинг Холанд. В края на двубоя Де Йонг вкара втори гол за Севиля, съхранявайки шансовете на тима за реванша днес.

След срещата на 17 февруари двата тима са в коренно различна форма. Севиля бързо се отърси от поражението с успех над Осасуна в Ла Лига, след което обаче тимът на Хулен Лопетеги инкасира три поредни загуби – две от Барселона и една от Елче в последния кръг. Борусия Дортмунд пък продължи победния си ход след успеха на „Рамон Санчес Писхуан“ и надви Шалке, Арминия и Гладбах, за да дойде загубата с 2:4 от Байерн Мюнхен в дербито на миналия кръг.

Големият липсващ днес в отбора на Един Терзич е Джейдън Санчо, а Герейро и Рейна са под въпрос. Алейш Видал от Севиля е с контузия и пропуска срещата на „Сигнал Идуна Парк“.

Bet365 онлайн фаворизира домакините за краен победител днес с коефициент 2.20, докато ставката на Севиля е 3.10. Равенство след 90 минути игра е с 3.60.