google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Стивън Жан поискал от футболистите да се откажат от заплатите си за два месеца

Интер е в много лошо финансово състояние. На терена всичко изглеждаше по най-добрия начин за “нерадзурите“ и те завоюваха „Скудетото“, но отборът е във финансова криза. Президентът Стивън Жан се срещна днес с играчите на първия отбор, за да ги помоли да се откажат от заплатите си за два месеца, за да се смекчи влиянието на финансовата криза произтичаща от COVID-19 върху клуба.

Интер е разработил план за намаляване на разходите в условията на финансовата стагнация, която засяга всички отбори. Босът на “синьо-черните” е уверил играчите, че възнамерява да продължи печелившия проект на клуба, въпреки че ги помоли за голяма жертва под формата на това да се откажат от заплатите си за два месеца.

Футболистите ще вземат индивидуално решение какво да правят като вариантът е или да приемат предложението на клуба, или да търсят алтернативни решения.

Изпълнителният директор Марота заяви, че компанията ще изпълни поетите до момента ангажименти и ще изплати шампионския бонус на играчите на “синьо-черните”.