Ботев Пловдив с първа тренировка при новия треньор
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Трима нови футболисти започнаха с 'жълто-черните'

Новият старши треньор на Ботев Пловдив Азрудин Валентич днес следобед води заниманието на отбора. 50-годишният босненец с шведски паспорт Валентич за първи път изведе “жълто-черните” на тренировка, след като той пристигна рано тази сутрин в Пловдив. Опитният специалист за последно е работил в датския втородивизионен Фремад Амагер и поема “жълто-черните” след споразумение с бъдещия собственик на клуба Антон Зингаревич.

Заедно с Валентич, в Коматево работа започна и шведският спец Кристиян Тиритиело, който ще е част от неговия щаб. Тиритиело също е работил за последно във Фремад първо като треньор на вратарите, а след това и като анализатор.

С двамата треньори от датския отбор дойдоха и трима нови играчи, които ще подсилят “жлъот-черните”. Това са 20-годишният защитник Марио Младеновски, който има един мач за националния отбор на Северна Македония, както и полузащитниците Кевин Хьог-Янсон и Реда Рабей. Очаква се до няколко дни още нови футболисти да дойдат в Ботев Пловдив. Младеновски, шведът Хьог-Янсон и французинът с алжирски корени Рабей взеха участие в следобедното занимание.

Ботев има и нов изпълнителен директор – това е в испанецът Даниел Серехидо. Той беше представен на футболистите в съблекалнята преди второто занимание днес следобед.