Ботев (Пловдив) също се включи в атаките към БФС
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Поредната проява на безсистемност в управлението и непоследователност в действията", написаха от "Коматево"

Ръководството на Ботев (Пловдив), по примера на колегите си от Левски, излезе с официална позиция след решението на Българския футболен съюз временно да спре правата на петима съдии.

Ето какво написаха от клуба:

“Ръководството на ПФК Ботев Пловдив е убедено, че вчерашното решение на БФС да освободи от работа редица рефери, е поредната проява на безсистемност в управлението и непоследователност в действията на ръководството на българския футбол.

Наказанията на няколко рефери без никакво обяснение не са в състояние да решат един сложен проблем в съдийската система, за който основна отговорност носят председателят на съдийската комисия и президентът на БФС.

Ботев Пловдив припомня непроменената си позиция. Искаме ясни обяснения от президента на БФС, настояваме за извънредна среща на президента на БФС с представителите на всички клубове и комплексно решаване на проблемите.

Сигурни сме, че подобни срещи трябва да са редовни и отворени за всички клубове.

Само открит градивен диалог и съвместни действия на всички клубове могат да променят ситуацията, в която се намира българският футбол. Време е да направим следващите стъпки, за да променим настоящата ситуация.

С уважение,
Ръководството на ПФК Ботев Пловдив”