Ботев Пловдив трансферира Антонио Вутов в чужбина
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Футболистът на Ботев Пловдив Антонио Вутов е пред трансфер в чужбина като самият играч призна, че има оферта за него. Юношата на Левски коментира и ситуацията в бившия си клуб като отказа да даде отговор дали би се върнал при “сините”.

След успеха в градското дерби срещу Локомотив Пловдив стана ясно, че бъдещето на “канарчетата” е несигурно, ако финансирането от Георги Самуилов приключи. Вутов заяви, че това може да се окаже фатално за съществуването на отбора в сегашния му вид.

“Надявам се г-н Самуилов да продължи да помага на отбора. Без него ще бъде много тежко. Ще бъде пагубно за целия клуб, ако ни остави. Има оферта за мен, конкретно предложение. Става въпрос за чужд тим, но през тази седмица ще разгледаме предложението по-конкретно и ще направя решение за бъдещето си”, каза Вутов пред Канал 3.

Антонио Вутов коментира и случващото се с родния му клуб Левски:

“Надявам се Левски да се възстанови и да намери финансиране, най-вече заради своите фенове. Не мога да коментирам дали бих се върнал на Герена. В момента изцяло съм концентриран върху Ботев Пловдив”, допълни Антонио Вутов.

Вутов и Ботев Пловдив започнаха силно сезона с успех над Локомотив Пловдив с 2:0, а в неделя ‘жълто-черните’ гостуват на ЦСКА-София.