Ботев представи първи нов играч, петима напускат “канарчетата”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ботев Пловдив привлече Николай Минков от Монтана

Старши треньорът на Ботев Пловдив Азрудин Валентич говори пред медиите преди старта на лятната подготовка на “канарчетата”. Стана ясно, че петима играчи ще напуснат клуба, а най-важно е Тодор Неделев да остане в отбора. Също така Ботев представи първо ново попълнение – Николай Минков от Монтана.

“Янков, Сисе, Еспиноса, Шоколаров и Джонатан Перейра напускат отбора. Приоритет ни е да подпишем договор с Тошко Неделев. Аз съм треньорът и предпочитам най-напред моите играчи и след това с нови да подписваме – този тук е изключение (Николай Минков). С Аргилашки също ще подпишем нов контракт. Работим по трансфер с един полузащитник. Също така с един централен защитник и с още един нападател, защото Сисе напуска. Искаме и още един вратар, за да имаме конкуренция. Освен Минков, очакваме още 4 нови играчи + Тодор Неделев и Аргилашки”, сподели Валентич.

“Новите ще са футболисти на Ботев – няма да взимаме играчи под наем. Няма промяна в статуса с Маркиньос и останалите, които са под наем в клуба. Имаме много добри млади футболисти  в академията. В началото нямахме намерение да правим втори отбор, но нямаше как да направя място за всички, предстои да обсъждаме”, добави треньорът на Ботев.