Ботев Вр изглежда фаворит за победа, но Етър няма да се предаде
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Баражът е само в един мач и шансовете са равни, но напрежението е повече при тях", убеден е наставникът на "болярите" Веселин Великов.

В днешния ден отборите на Ботев Враца и Етър Велико Търново се изправят един срещу друг в решителен бараж за влизане в Първа лига.

Двубоят между “зелените” и “виолетовите” ще се състои на стадион “Александър Шаламанов” в София, като стартира от 20:00 часа и може да го проследите на живо тук.

[anwpfl-match match_id=”337105″ club_last=”” club_next=”” layout=”slim” sections=”” show_header=”1″]

Съставът на Ботев Враца завърши на предпоследната позиция в крайното класиране на Първа лига и за да си осигури оставането в елитната дивизия, ще трябва да се справи с Етър.

Наставникът на търновци Веселин Великов има сериозни кадрови проблеми в своя тим и няма да може да разчита на Даниел Младенов, Здравко Илиев, Георги Александров и Николай Янков.

“Трябва да направим всичко възможно да победим и да се върнем в елита. Баражът е само в един мач и шансовете са равни. Напрежението е повече в Ботев Враца, който иска на всяка цена да запази мястото си в елита. Разбира се, напрежение има и при нас. Всички са на линия, освен трайно контузените Здравко Илиев, Георги Александров, Дани Младенов и Николай Янков. Ще направим всичко възможно, за да спечелим”, заяви преди мача Великов пред сайта на клуба.

Букмейкърът Sesame.bg вече е готов с коефициентите си за двубоя. Компанията дава сериозно предимство за успех на Ботев Враца с коефициент от 1.60 срещу 5.50 за победа на Етър. Равенството пък е със ставка от 4.00.

Ето и вероятни стартови състави на двата отбора:

Ботев Враца: Костов, Христов, Соарес, Ил. Миланов, Николов, Бауренски, Георгиев, Фераресо, Ивайлов, Ненов, Переа

Старши треньор: Дженаро Йецо

Етър: Хр.Иванов, Станев, Пехливанов, М.Иванов, Дичев, Апостолов, Фелипе, Цв. Тодоров, Ивей, Кнежевич

Старши треньор: Веселин Великов