google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Моето желание винаги е било да завърша кариерата си в Левски, но ако се отворят други възможности, кой знае"

Футболистът на Левски Валери Божинов заяви пред медии от Италия, че черпи вдъхновение от звездата на Милан – Златан Ибрахимович. Нападателят на „сините“ ще навърши 35 години след по-малко от месец, но разкри, че се чувства добре и не мисли за края на своята състезателна кариера.

„Скоро ще навърша 35 години и единственото нещо, което искам, е да продължа да бъда добре физически. В момента се подготвяме с Левски, защото в България има по-дълга почивка през зимата, отколкото в Италия. Харесва ми да помагам на съотборниците си и на по-младите. Обичам да тренирам и когато ми дадат възможност, да играя.  Обичам този клуб и неговите фенове, така че се чувствам добре тук. Моето желание винаги е било да завърша кариерата си тук, но ако се отворят други възможности, кой знае. Във всеки случай все още се чувствам добре.

„Гледайки Златан и други „стари млади хора” като него, дори и да не са на неговото ниво, и младите момчета тук, ми дава стимул и желание да продължа още дълги години”, заяви нападателят на Левски.