Божиков и Велковски също горят за мача в Дъблин в сряда
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
От БФС обявиха, че няма да бъдат викани повече играчи

БФС обяви на официалния си сайт, че Християн Василев, Васил Божиков и Димитър Велковски пропускат двубоя с Република Ирландия след положителни тестове за коронавирус. От футболната централа обявиха, че няма да бъдат викани повече играчи.

Националният отбор гостува на 18 ноември в среща от турнира Лига на нациите, като „лъвовет“ заминават  за Дъблин утре от 10 часа от аерогара „София“.

“След проведените по протокола на УЕФА PCR-тестове за наличие на коронавирусна инфекция тази сутрин, положителни резултати дадоха вратарят Християн Василев, левият защитник Димитър Велковски и капитанът Васил Божиков. И тримата моментално бяха освободени от медицинския щаб на националния отбор и стартираха лечението си според изискванията на здравните власти.

Всички останали футболисти и членове на спортно-техническия щаб дадоха негативни резултати, а поради изискванията на европейската централа за времеви диапазони на официалните тестове за COVID-19, допълнителни футболисти няма да бъдат викани”, написаха от БФС на официалната си страница.