Божинов помага с 1000 лева на Левски за старта на подготовката
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Става въпрос за елементарни нужди като минерална вода, витамини и лекарства

На „Герена“ все още се чака развръзка за сделката с Джоузеф Диксън, а междувременно на помощ на „сините“ се притече добре познато лице за феновете на тима – Валери Божинов.

Нападателят е дал 1000 лева от джоба си, с които да се покрият всички спешни нужди около заниманията на отбора, чийто старт бе даден в понеделник, информира Мач Телеграф. Става въпрос за елементарни нужди като минерална вода, витамини и лекарства. Божинов, който в момента тренира за Левски за здраве, е решил да помогне, след като се е оказало, че в момента в касата на клуба няма и стотинка, за да се води нормален тренировъчен процес, въпреки че групата на „сините“ е повече от минимална. Припомняме, че в първото занимание участваха едва 13 играчи. Към тях трябва да бъде прибавен и Мартин Петков, който се готви отделно от останалите във фитнеса.

Босът на столичани Наско Сираков пък обяви, че Валери Божинов ще се готви с отбора по заслуги. Мажоритарният собственик на „сините“ намекна също, че ветеранът е бил гласен за пост в клуба, но Божинов предпочитал да продължи кариерата си като футболист.

На тъжните сцени в съблекалнята са станали свидетели запалянковци, които са влезли в съблекалнята, за да надъхат малкото останали бойци за „синята“ идея.