Брадли Мазику е поразен от подкрепата на “червените” фенове
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Предпочитам да се боря за титлата и евротурнирите в България, отколкото да се боря за оцеляване в Лига 1", признава футболистът на ЦСКА

Футболистът на ЦСКА Брадли Мазику разкри, че трансферът му на „Армията“ е най-доброто му решение в кариерата до момента. Левият краен бранител заяви в интервю, че е впечатлен от страстта и подкрепата на „червените“ фенове.

“Никога през живота си не съм си помислял, че един ден ще отида в България. Но пристигайки тук бях по-скоро приятно изненадан от спортната база, както от това, че хората ме приеха много добре. Когато идваш от Франция, се очаква да си сред най-добрите. Честно казано не знаех нищо за България, за футбола и за националния им отбор. После си казах, че трябва да гледам няколко мача, преди да съдя, защото нивото на футбола въобще не е лошо. Това е най-доброто ми решение досега – да подпиша с ЦСКА”, зявява Мазику пред „Екип“, цитиран от „Мач Телеграф“.

“Това, което най-много ме впечатлява е страстта на феновете. Където и да отидем, те са зад нас и ни подкрепят. Дори когато пристигнах, усетих напрежение. Но това беше хубаво напрежение – от историята и успехите на клуба. Имаш желание винаги да се представяш по-добре. В клуба има човек, който се занимава с това да ти намери апартамент, да ти открие банкова сметка, да ти уреди документите за престоя. Страхотно е, защото няма за какво да се грижиш.“

“Като ниво на футбола, на подкрепа и страст на феновете, между Лориан и ЦСКА има два етажа разлика. Защото, когато играеш за ЦСКА, го усещаш. Подкрепата на публиката наистина прави разликата. И наистина, ако трябва да избирам, предпочитам да се боря за титлата и евротурнирите в България, отколкото да се боря за оцеляване в Лига 1”, казва още французинът.