google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Асен Дончев претърпя успешна операция на коляното в град Мюнхен.

Универсалният футболист на ЦСКА Асен Дончев е преминал успешно операция на коляното, информираха от клуба чрез своя официален сайт и “Фейсбук” страница.

Очакванията са младокът да се завърне в игра за “червените” след около 3 месеца, когато ще е напълно възстановен, за да стартира зимната подготовка наравно с останалите си съотборници.

Ето какво написаха от ЦСКА:

“Днес футболистът на ЦСКА Асен Дончев претърпя успешно операция на коляното в германския град Мюнхен. Младежкият национал на България получи контузия по време на шампионатния мач срещу Славия, игран на стадион “Българска армия”. След обстойни прегледи стана ясно, че освен хрущялът е увреден и менискусът на десния му крак и се налага незабавна оперативна интервенция.

Ръководството на клуба предостави възможност на своя играч да получи възможно най-добрата и квалифицирана медицинска помощ в реномираната клиника “Атос” в Мюнхен (Германия).

Артроскопията бе извършена успешно тази сутрин от д-р Ерих Рембек и неговия екип. Очаква се възстрановяването да продължи около месец и половина, а след 3 месеца футболистът ще е напълно готов за игра и ще има възможност да започне зимната подготовка наравно с останалите играчи на ЦСКА.

Пожелаваме на Асен Дончев бързо възстановяване и завръщане на терена!”